Lid worden?

20:00u TOT 23:00u
23 TOT 40 JAAR

+Scouts Junior

Wat zijn de +Scouts Junior:

De +Scouts Junior zijn in de leeftijd van 23 tot 40 jaar. Deze club van “oud-gedienden”, stafleden en liefhebbers van Scouting boven de 23 jaar is enkele jaren geleden opgericht. Inmiddels is de groep uitgebreid tot ruim 25 personen. Eens per maand draait deze club actieve mensen een eigen programma dat gerelateerd is aan Scouting. Te denken valt aan een avond bierbrouwen, fietstochten, quizavond etc. De avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn.

De Stam heeft binnen de groep ook een “dienstverlenende/ ondersteunende taak”. Indien nodig kunnen zij hand- en spandiensten verrichten bij groepsactiviteiten. Eens per jaar wordt er een weekend georganiseerd in binnen- of buitenland.

Bijeenkomst:

Elke 1ste maandag van de maand

Start tijd: 20:00 uur

Eind tijd: 23:00 uur

Iets voor jou?

Ben jij tussen de 23 en 40 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan Pivo! De Pivo-leden organiseren hun eigen activiteiten!

Lid worden?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Scouting Stein?
Klik hier om je aan te melden.

Programma:

Benieuwd wat we allemaal gaan doen?
Klik hier voor het programma van de +Scouts Junior!

Fotoalbums van de +Scouts Junior

Nieuws van de +Scouts Junior

+Scouts jr. wandelen in Vijlen

Ook de +Scouts junior blijven actief bezig, zo gingen zij afgelopen weekend wandelen door Vijlen, er werd zelfs halverwege voor...